1. Leveransvillkor
 
När du handlar hos oss som privatperson så ingår alltid moms i det angivna priset. Vi levererar alla paket <20kg till en fast fraktkostnad på endast 55kr inom Sverige. Leveranser skickas i regel med Postnord och DHL.
När det gäller skrymmande varor tex. kajaker och andra större sändningar som är längre än 150cm  så är fraktkostnaden från 695kr per paket inom hela Sverige. Kontakta oss för prisoffert.
 
Speditorer
 
Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om det är tillbehör eller större produkter som ska packas in och skickas. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla nere leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.
 
Leveransbekräftelse
 
När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post.
 
Transportskador
 
Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.
 
Hämta själv
 
Om du inte har möjlighet att vara hemma och passa speditörernas leveranstider kan du välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter på vårt lager i Nacka/Saltsjöbden
När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Efter att din order har tagits emot skickas produkterna från vårt centrallager till lagret i Nacka/Saltsjöbaden. Detta tar normalt bara 24h. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande samt ett SMS till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Utlämningen har öppet alla dagar mellan kl. 11.00 och 19.00 efter överenskommen tid.

2. Betalningsvilkor

Kortbetalning
Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard. Vi samarbetar med PayPal, som är en ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Paypal, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till vår hemsida där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.
 
Direktbetalning
Vi erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken; Nordea; SEB; eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.
 
Förskottsbetalning via bankgiro 733-5326  eller SWISH : 1231137744
För dig som önskar så går det också bra att få en bekräftelse på köpet via Epost alternativt med vanlig post. Där du kan betala via Bankgiro eller SWISH. Direkt när vi har registrerat betalningen så skickas ditt paket. Observera att om du väljer detta betalsätt så kan leveranstiden vara ett par dagar längre. 
 
Postförskott
Du kan också välja att få dina varor skickade mot postförskott men då tillkommer postens avgifter med 85kr. Postförskott kan endast användas när varan/varorna max väger 20kg och är ej skrymmande.