Ångerrätt & garanti

1.Ångerrätt - enligt distansavtalslagen

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar.
 
Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en oanvänd produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.
 

2.Garanti och reklamationsrätt - enligt konsumentköplagen
 
Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige.
 
Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation.
 
Är det fel på en vara du köpt kan du enligt konsumentköplagen ha rätt att kräva fri reparation och om inte det går omleverans av en ny felfri vara.
 
Din orderbekräftelse eller faktura gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.